Metin2 Community
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2 Community!

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ultimele subiecte
» NOU HyperMetin2 [Hard PVM]
Lucruri pe care sa Nu le faci daca ai un server de metin EmptyJoi Mai 03, 2012 7:10 am Scris de sevastian25

» Noul Fierar
Lucruri pe care sa Nu le faci daca ai un server de metin EmptyJoi Ian 26, 2012 2:50 pm Scris de bossulik

» Nou!
Lucruri pe care sa Nu le faci daca ai un server de metin EmptyJoi Ian 26, 2012 2:20 pm Scris de DarKKo

» LungiiRevMetin2
Lucruri pe care sa Nu le faci daca ai un server de metin EmptyJoi Ian 26, 2012 1:51 pm Scris de bossulik

» Michel Telo- Ai Se Eu Te Pego
Lucruri pe care sa Nu le faci daca ai un server de metin EmptyJoi Ian 26, 2012 1:50 pm Scris de bossulik

» Srilence 2
Lucruri pe care sa Nu le faci daca ai un server de metin EmptyJoi Ian 26, 2012 1:49 pm Scris de bossulik

» Populeazati Serveru!
Lucruri pe care sa Nu le faci daca ai un server de metin EmptyJoi Ian 26, 2012 1:48 pm Scris de DarKKo

» Servere Noi!
Lucruri pe care sa Nu le faci daca ai un server de metin EmptyJoi Ian 26, 2012 1:46 pm Scris de DarKKo

» Echipa Metin2XtremCommunity
Lucruri pe care sa Nu le faci daca ai un server de metin EmptyJoi Ian 26, 2012 1:38 pm Scris de DarKKo

Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Parteneri
XtremeStrike
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Subiectele cele mai vizionate
Metin2 Pandora2
MoonMt2
Npc de Skill G & P
Ultimate-Mt2
Aura-Mt2
Holy-Network
Zephion
Noul Fierar
[GHID]Cum sa pui level 250 pe server tau! [serverfile 2007]
Dark-Fusion2
NOU HyperMetin2 [Hard PVM]
Lucruri pe care sa Nu le faci daca ai un server de metin EmptyJoi Mai 03, 2012 7:10 am Scris de sevastian25
Nume sv: Hyper Metin2
Stauts: Online 24/24 hostat
Site: ww w. hypermetin2 .com
Download: ww w.hypermetin2. com/inde x.php?s=do wnload
Ratele
Fierar: 100% pan la 6 dupaia cere perle
Drop: 100%
Yang: 250%
Yang2x: 250%
Experianta: 300%

Descriere:
Un server pvm de lunga durata recent deschis. Nu avem foarte multi playeri deci puteti intra depeacuma si incercati sa fiti cei mai buni. Serverul acesta …

Comentarii: 0
Srilence 2
Lucruri pe care sa Nu le faci daca ai un server de metin EmptyJoi Ian 26, 2012 4:12 am Scris de DarKKo
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Comentarii: 1
Aura-Mt2
Lucruri pe care sa Nu le faci daca ai un server de metin EmptyJoi Ian 26, 2012 4:12 am Scris de DarKKo

Holy-Network
Lucruri pe care sa Nu le faci daca ai un server de metin EmptyJoi Ian 26, 2012 4:11 am Scris de DarKKo

Mitin2
Lucruri pe care sa Nu le faci daca ai un server de metin EmptyJoi Ian 26, 2012 4:11 am Scris de DarKKo

MoonMt2
Lucruri pe care sa Nu le faci daca ai un server de metin EmptyJoi Ian 26, 2012 4:08 am Scris de DarKKo

RoyalStarsMt2
Lucruri pe care sa Nu le faci daca ai un server de metin EmptyJoi Ian 26, 2012 4:07 am Scris de DarKKo

Inzashi2
Lucruri pe care sa Nu le faci daca ai un server de metin EmptyJoi Ian 26, 2012 4:06 am Scris de DarKKo

Tsuyoshi2
Lucruri pe care sa Nu le faci daca ai un server de metin EmptyJoi Ian 26, 2012 4:06 am Scris de DarKKo

Top postatori
DarKKo
Lucruri pe care sa Nu le faci daca ai un server de metin I_vote_lcapLucruri pe care sa Nu le faci daca ai un server de metin I_voting_barLucruri pe care sa Nu le faci daca ai un server de metin I_vote_rcap 
bossulik
Lucruri pe care sa Nu le faci daca ai un server de metin I_vote_lcapLucruri pe care sa Nu le faci daca ai un server de metin I_voting_barLucruri pe care sa Nu le faci daca ai un server de metin I_vote_rcap 
sevastian25

Lucruri pe care sa Nu le faci daca ai un server de metin

In jos 
AutorMesaj
DarKKo
Administrator
Administrator
DarKKo

Data de inscriere : 25/01/2012
Varsta : 27
Localizare : Bucuresti

Lucruri pe care sa Nu le faci daca ai un server de metin Empty
MesajSubiect: Lucruri pe care sa Nu le faci daca ai un server de metin   Lucruri pe care sa Nu le faci daca ai un server de metin EmptyMier Ian 25, 2012 11:44 pm

1. Cel mai important dintre toate , daca serverul nu e finalizat sau oricum in proportie de 95% Nu faceti reclama la el

daca voi faceti reclama la serverul vostru care nu e finalizat e logic ca va trebui sa dati o multime de rebooturi ca sa fixati problemele care mai sunt de fixat si nimanui nu`i place sa joace pe un server pe care joaca o ora din 10 , si veti pierde toti playerii

2. Daca va ajuta cineva la un client sau il faceti singuri din materialele expuse pe net , Nu dati playerilor linkul de download pana nu il verificati

daca faceti treaba asta fara sa`l scanati cu mai multe antivirusuri , tin sa mentionez ca virus total scaneaza fisier cu fisier si e imposibil sa nu sari un fisier , spre exemplu eu am aflat dupa 2 luni debea desi il scanasem cu 4 antivirusuri ca am un mic virus in client care nu se multiplica si nu afecteaza executabile sau altceva , ci atunci cand rulam jocu imi supra solicita banda de net , si cand am zis sa verificati clientu m`am referit la absolut tot ce tine de un client , sageti , scuturi , arme , armuri , mobi (tot) , la fel am patit si eu cu un client , am sarit peste o chestie destul de neimportanta pentru mine dar importanta pentru altii , nu verificasem sagetile pe care am descoperit ulterior ca nu le puteai folosit ti le arata ca pe niste scuturi epice

3. Nu dati GM unui donator

daca faceti asta riscari urmatoarele chestii : sa va strice serveru sa imprastie itemuri peste tot , chiar daca verificati logourile acum sa fim seriosi doar nu o sa verificati logourile la fiecare minut din zi , si e suficient 1 minut cat sa imprastie itemuri la toata lumea , pe langa asta riscati sa greseasca ceva sa se gafeze pentru ca oricum toti o fac intr`o oarecare masura , si nu e corect sa`l dati afara din moment ce a platit niste bani pe langa asta cu toti stim ca banii nu se fac usor

4. Nu va imprieteniti cu cei care doneaza

daca faceti treaba asta riscati urmatoarele lucruri : sa isi permita cu ceilalti playeri sa`i jigneasca si sa`i ameninte pentru ca se cred superiori si pe langa asta sa va ceara in acelasi timp din ce in ce mai multe favoruri

5. Nu faceti diferente intre cei care doneaza

unuia sa`i dati ceva pe mai putini bani altuia pe mai multi , vestea umbla si cadeti prosti si bineinteles ca o sa iasa un scandal monstru

6. Nu platiti pe cineva sa va faca ceva la server decat dupa ce a facut

eu am patit asa cu un pusti de 15 , 16 ani care metin2 energy ceva de genu , pe care nu numai ca l`am platit ci drop la mobi , npc`uri tot traduse de mana mea , questuri facute de manan mea tot i`am dat , tot ce trebuia el sa`mi faca un client pe care ghici ce , nici in ziua de azi nu il am , la telefon nu raspunde , pe chatu serverului lui cand ii dai privat spune ca nu`i el ca e frasu` si tot asa , si sincer sa ma duc in alt oras sa`i rup o mana la un copil de 15 ani e cam aiurea

7. Nu aveti incredere in nimeni care va suna si face tot posibilu pentru un post de GM

eu ma patit asa cu prietenu vostru demon care mai posteaza cate un tutorial aici pe 4metin care bineinteles nu e facut de el , nu e gandit de el , el doar executa ce`i spune altu , sau cum a facut cu mine dupa ce ii fura cate ceva unuia o baga le el pe server si o posteaza rpd aici sa pretinda ca el e creieru , pai hai sa va spun eu o treaba adevarata despre demon asta care toti il ridicati in slavi pentru un tutorial , prietenu vostru demon e un copil de maxim 17 ani , care se recomanda la telefon ca fiind Marius Andritoi , care cica era sofer de tir si ca facea curse numai in strainatate si castiga 2000 de euro pe luna si el nu avea bani sa se kce la un WC public , in fine trecand peste asta el e defapt un copil care se drogheaza ca restu papagalilor care nu au primit o educatie corespunzatoare , care e analfabet , care nu are nici macar o idee originala tot ce vedeti pe metinu lui sunt ideile mele de acum un an de zile , l`am luat printre noi i`am dat acces la informatii dupa care a stricat tot si`a prostit un pusti , 2 sa doneze si`a facut el server care nu a trecut niciodata de 150 de playeri si care mai nou nu a facut ce v`a spus la pasu 2 si i`a infectat pe toti cu virusu care ataca toate executabilele

8.Nu cere ajutor de la concurenta

cel mai probabil se va sfarsi prin : tu nu vei mai avea server

9.Nu lasa client-ul si serveru nesecurizate

romanii sunt foarte gelosi si vor face tot posibilu sa va strice serveru` sau ai sa vezi chiar aici pe forum peste cateva zile client-ul tau postat de ei si ei primesc tot creditu

10.Nu accepta screenshoot`uri de la toti pe messenger sau skype sau ce folositi voi

multe din aceste screenshoot`uri au keylogger si riscati sa ramaneti si fara server sau riscati sa se conecteze la navicat si sa`si bata joc de playeri sa le ia itemuri sau sa le schimbe parolele si`n felu asta iar pierdeti playeri si nu merita
Sus In jos
https://metin2xc.forumgratuit.ro

Lucruri pe care sa Nu le faci daca ai un server de metin
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Traduceri Server
» [GHID]Cum sa pui level 250 pe server tau! [serverfile 2007]

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2 Community :: Diverse :: Tutoriale-
Mergi direct la: